به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، پس از انتشار پنج جلد از کتاب «هدهد سفید» که با استقبال اعضای نوجوان کتابخانههای عمومی همراه شد، جلد ششم این کتاب نیز با ارائه مطالبی به منظور آشنایی هرچه بیشتر و بهتر نوجوانان با کتاب و کتابخانه، از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور منتشر و در دسترس علاقهمندان در کتابخانههای عمومی سراسر کشور قرار گرفت.
ششمین جلد از کتاب «هدهد سفید» با بخشی با عنوان «آوازهایم برای تو» آغاز میشود که در آن داستان کوتاهی از مریم عربی با عنوان «رنگ آبی هشت سالگی» را میخوانیم و پس از آن در بخش «نمایشنامهای برای اجرا»، نمایشنامهای تک پردهای با عنوان «سِرُمی برای رستم» نوشته ابراهیم قربانپور ارائه شده است.
بخش بعدی این کتاب «سرزمینها و افسانهها» نام دارد که در آن قصههایی از استان سیستان و بلوچستان، دیار آفتاب سوزان و دریای آرام، برای بچهها آورده شده است. همچنین گزارش از کارگاههای شوق نقاشی و قسمت ششم از «۱۰۱ درس محرمانه برای نویسندگی» از دیگر بخشهای این کتاب است.
در بخشی از ششمین شماره از کتاب «هدهد سفید» داستانهای کوتاه تعدادی از نوجوانان عضو کتابخانههای عمومی با موضوع «ترسناکترین شخصیتهایی که میتوانند قهرمان داستانهای آنها باشند»، آورده شده است. همچنین معرفی جدیدترین کتابهای منتشر شده و مناسب برای نوجوانان، داستانهایی با عنوان «معامله پرسود» از آمبروز بیرس با ترجمهای از ابراهیم قربانپور، «خون سیمرغ» از نسترن فتحی و داستان طنزی از ی. خ درباره شب یلدا با عنوان «سرمای زمستان؛ بحران ازگیل؛ یاقوت پریشان» در این کتاب ارائه شده است.
نامه نگاری بچهها با نویسندههای مورد علاقهشان بخش بعدی این کتاب است که در آن نامه به محمدرضا بایرامی، مژگان کلهر و محمدرضا مرزوقی، و همچنین پاسخ برخی نویسندگان و هنرمندان همچون محمدرضا سرشار حمیدرضا شاه آبادی به نامههای بچهها بخش بعدی این کتاب را به خود اختصاص داده است. همچنین داستانهایی از نوجوانان عضو کتابخانههای آذربایجان شرقی و هرمزگان درباره «کتابخانه وارونه»، خاطرات سهیلا محمدی، کتابدار کتابخانه شهید مطهری سیرجان استان کرمان، کمیک استریپ «شهریار و اسکندر مقدونی» بخشهای دیگر ششمین جلد از کتاب «هدهد سفید» را تشکیل دادهاند.
بخش انتهایی این کتاب نیز شامل ضمیمهای ویژه انقلاب اسلامی با نام «در مسیر بهار» است که در آن داستانهایی چون «در وسط کوچه» نوشته مسعود رحمانی، «فقط به خاطر دل مادرم» نوشته مریم شجاعیپور و شعری از طیبه شامانی(طناز) آمده است.
درباره این سایت